Diamantele si sanatatea

Foarte interesanta este legatura dintre diamante si sanatatea corpului nostru.Am intalnit persoane care mi au cerut lamuriri despre diamant ca ajutor pentru sanatate.Asa cum se stie diamantul este carbon in stare pura cu conductivitate electrica, iar lipirea acestuia in spatele dintelui(de preferat canin)este de mare ajutor in cazul bulimiei,afectiunilor psihice si mai ales pentru diabet.

Cum? Limba este cel mai vascularizat organ iar atingerea permanenta,involuntara a mineralelor din diamant provoaca salivatie stimuland cele trei afectiuni majore si in acelasi timp limfa.Pe toti cei care folosesc aceasta terapie i-am sfatuit sa foloseasca diamantele roze cut (popularul diamant fara con) dar care sa aiba minim 14 fatete deoarece acesta nu are con si nu este necesara perforarea dintelui si nici nu deranjeaza in gura prin dimensiune.

De adaugat insa doritorilor acestor terapii trebuie sa spele diamantul inainte cu apa calduta si sa-l purifice energetic inainte de montare intr o apa curgatoare.

Diamantele au o aplicatie si in cosmetica, Tratamentul cosmetic facial cu pulbere de diamant respectiv peelingul cu praf de diamant.In saloanele cosmetice se folosesc creme si pulberi cu praf de diamant pentru intretinerea tenului.